Πέμπτη 26 Μαΐου 2011

Ναύπλιο : Αναπτυξιακό Τουρνουά ΑΛΚΥΩΝ - ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ

Ναύπλιο : Αναπτυξιακό Τουρνουά


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Ναύπλιο τουρνουά μίνι χάντμπωλ δημοτικών σχολείων . Στο τουρνουά αυτό συμμετείχαν μόνο δύο δημοτικά σχολεία του Ναυπλίου το 2ο και το 3ο με συμμετοχή των παιδιών της Γ’ , Δ’ , Ε’ και ΣΤ’ τάξης. Σκοπός του τουρνουά ήταν αποκλειστικά η ανάδειξη πρωταθλητών , και μπήκε σε δεύτερη μοίρα η εκμάθηση και η γνωριμία του αθλήματος , αφού οι αγωνιζόμενοι μαθητές ήδη γνώριζαν το άθλημα. Ετσι βγήκε από κάθε τάξη ο αντίστοιχος πρωταθλητής.
Στους αγώνες πήραν μέρος 22 ομάδες και συνολικά 110 αγόρια και κορίτσια.

Οι συμμετέχοντες έπαιξαν με πάθος για τη νίκη και στις αντιδράσεις τους διέκρινες την αγάπη τους για το άθλημα του χάντμπωλ. Το τουρνουά οργάνωσαν οι δύο σύλλογοι του Ναυπλίου που καλλιεργούν το άθλημα εδώ και χρόνια, η ΑΛΚΥΩΝ Δρεπάνου και ο ΑΡΓΟΛΙΚΟΣ Ναυπλίου σε συνεργασία με την Επιτροπή Ανάπτυξης της ΟΧΕ.
ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ( πρόεδρος Αργολικού Γ. Σ. Ναυπλίου )                                             « Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Κότσιρα Κώστα , μέλος της ΕΑΠ/ΟΧΕ και τον κ. Τοντόροβιτς Σωτήρη ΠΟΠ για την πολύτιμη βοήθεια τους , ώστε να πετύχει η διοργάνωση. Η λέξη «ευχαριστώ» είναι πολύ μικρή για να καλύψει το μέγεθος της δουλειάς αυτών των δύο ανθρώπων. Ηταν άψογοι συνεργάτες , απίστευτα εργατικοί και δεν ξεκουράστηκαν ούτε λεπτό ( επί πέντε ώρες που κράτησαν οι αγώνες  ) για να κυλήσουν όλα τέλεια και να φύγουν τα παιδιά ευχαριστημένα. Πιστεύω ότι αξίζουν συγχαρητήρια και στην ΟΧΕ, διότι πράγματι έχουν διαλέξει τους καλύτερους για την Επιτροπή Ανάπτυξης και σίγουρα το μέλλον του αθλήματος που αγαπάμε προμηνύεται λαμπρότερο. Τέλος να ευχαριστήσω και την καθηγήτρια φυσικής αγωγής κ. Αρσενοπούλου Πένυ, τον υπεύθυνο χάντμπωλ των συλλόγων κ. Οικονόμου Κώστα και τις αθλήτριες του ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ που βοήθησαν στην διοργάνωση αυτού του τουρνουά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου