Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Ο ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ !!!

                             ΔΙΟΜΗΔΗΣ
                   ΕΝΑ ΑΛΗΘΙΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ
    ΟΤΑΝ Η  ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΝΟΥΝ ΘΑΥΜΑΤΑ!!!

Μιά φορά κι ένα καιρό μιά παρέα , ο Νώντας , ο Αντρέας , ο Νίκος , ο Θοδωρής , ο Τάσος , ο Τάκης και άλλοι , ανακάλυψαν ένα άθλημα που το γνώριζαν λίγοι και έφτιαξαν μιά ομάδα για να μπορούν να αθλούνται , να περνούν ευχάριστα τον καιρό τους .
Σιγά σιγά η ομάδα τους δυνάμωνε , είδαν ότι τα κατάφερναν καλά και άρχισαν να οργανώνονται .
Όμως η παρέα αυτή μεγάλωσε ,  οι φίλοι πήγαν για σπουδές , άρχισαν να εργάζονται , παντρεύτηκαν και η ομάδα κινδύνευε να διαλυθεί , αλλά η αγάπη για την ομάδα τους  δεν τους άφησε να την εγκαταλείψουν . Αρχισαν πάλι να μαζεύονται και βοηθούσαν , όπως μπορούσαν και από όποια θέση βρίσκονταν . Τώρα πλέον δεν ήταν μαθητές , μεγάλωσαν , ήταν επαγγελματίες και σκέφτηκαν : ότι « μπορούμε να δυναμώσουμε την ομάδα μας οικονομικά και όπου βγεί » . Ούτε μεταξύ τους δεν έλεγαν το κρυφό τους όνειρο , ίσως γιατί δεν θα το πίστευαν κι ίδιοι .
Με τον καιρό άρχισαν να πιστεύουν στις δυνατότητες τους . Μπήκαν στο παιχνίδι με όλες τους τις δυνάμεις , οργανώθηκαν , όλοι δούλευαν με στόχο η ομάδα να κάνει την υπέρβαση . Οι στόχοι τους ήταν συνετοί , δεν βιαζόντουσαν , έκτιζαν πέτρα πέτρα . Έκαναν αλλαγές , έδιωχναν ότι περιττό , κρατούσαν ότι χρήσιμο , αποκτούσαν εμπειρία , μάθαιναν από τα λάθη τους και ως εκ θαύματος , έφτασαν στην πηγή , όπου όχι μόνο ήπιαν νερό , αλλά βρήκαν και θησαυρό .
Γι ΄αυτούς που δεν γνωρίζουν , σίγουρα οι επιτυχίες αυτές χαρακτηρίζονται σαν ΘΑΥΜΑΤΑ , όμως για τους ρεαλιστές και τους γνωρίζοντες , αυτό είναι το ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ μιας απίστευτα οργανωμένης προσπάθειας , από μιά ομάδα ανθρώπων , που είχαν συνισταμένη σε ότι έκαναν την αγάπη τους γι΄αυτό το σύλλογο .
Το πάθος και η θέληση τους να δουν την ομάδα τους ψηλά , χρόνο με τον χρόνο αντί να σβήνει χαλυβδωνόταν . Ειδικά όταν έβλεπαν , ότι κάθε φορά έπιαναν τον στόχο τους , έβαζαν τον πήχυ πιο ψηλά , κι επειδή η τύχη βοηθά τους τολμηρούς , τους έκανε δώρο και την Ευρώπη , εκτός από το πολυπόθητο Πρωτάθλημα Ελλάδας .
Όλοι , μα όλοι , από τον πρόεδρο μέχρι τον φροντιστή της ομάδας έχουν μερίδιο στην επιτυχία αυτή , που ευχόμαστε να μην είναι η τελευταία .
Ελπίζουμε να μην ΞΕΔΙΨΑΣΟΥΝ , να μην ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ από αυτό το δύσκολο ταξίδι., να μην ΕΠΑΝΑΠΑΥΤΟΥΝ στις δάφνες τους .
Φίλε Τάκη , φίλε Τάσο , φίλε Δημήτρη , φίλε Νίκο , φίλε Μίμη , αυτό που πετύχατε , δεν έκανε μόνο εσάς υπερήφανους , αλλά κι εμάς .
Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε συνοδοιπόρους σας σ΄αυτό το όνειρο .
Σας ευχαριστούμε γιατί δώσατε κίνητρο στα νέα παιδιά να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και ειδικά με το υπέροχο άθλημα μας .
Σας ευχαριστούμε που υψώσατε ψηλά τη σημαία της Ελλάδας σ΄αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε !

                                                                                ΜΠΡΑΒΟ  ΑΡΓΕΙΟΙ  !!!
                                                                           ΜΙΧΑΛΗΣ   ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ
                                                                           Καθηγητής Φυσικής Αγωγής
                                                                                           Πρόεδρος
                                                                        ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ Γ. Σ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου